به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان، حمیدرضا آذرپور در نشست با فعالان بخش گردشگری در بندرانزلی از سفره خانه ها بعنوان یکی از اماکن پذیرایی مورد توجه گردشگران یاد کرد و اظهار داشت: سفره خانه های سنتی باید با ماهیت اصلی خود و به صورت قانونمند فعالیت کنند.
وی اجرای برنامه هایی نظیر شاهنامه خوانی، نقالی و پرده خوانی که طی دوران گذشته در سفره خانه اجرا می شد را ضرورتی برای زنده نگاه داشتن ماهیت این اماکن دانست و اذعان نمود: خلاقیت بخشی به خدمات باید بعنوان یک ضرورت دنبال شود.
آذرپور با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان درتلاش است تا علاوه بر حفظ سنت های کهن در راستای انتقال آن به نسل های آینده گام های موثری بردارد.
این مسئول، خدمات نامطلوب و گرانتر از میزان تعرفه از سوی برخی واحدهای پذیرایی بین راهی غیرمجاز را موجب آسیب رسانی به ماهیت سفره خانه های سنتی خواند و گفت: نظارت و بازرسی از تمامی واحدهای اقامتی و پذیرایی بصورت مستمر از سوی اداره کل میراث فرهنگی گیلان اجرا می شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان با اشاره به وجود ۱۸ واحد پذیرایی بین راهی دارای مجوز سازمان گردشگری از بین ۱۲۰واحد، تنها در مسیر رشت به خمام تصریح کرد : واحدهای پذیرایی بین راهی را به نام سفره خانه های سنتی بین راهی می شناسند در حالی که تعداد سفره خانه سنتی دارای مجوز در کل استان ۲۰ واحد است.
آذرپور در ادامه با اشاره به فعالیت مسافر کاشانه ها افزود: طرح واگذاری خانه مسافرها به جوامع ذیصلاح، از اولویت های برنامه های اجرایی سازمان گردشگری است .
وی بیان داشت: بر اساس سیاست های سازمان و دولت تدبیر و امید این طرح می بایست در ۱۵ استان کشور اجرا شود.
آذرپور تصریح کرد: با توجه به اینکه گردشگری صنعتی فرابخشی است و به دلیل ارتباط تنگاتنگ با بسیاری از حوزه ها، می بایست بصورت همسو و همگرا، مشکلاتمان را در درون خانواده گردشگری رفع کنیم.
گیلان دارای ۸۷ هتل ، ۲۲ هتل آپارتمان ، ۱۱ تاسیسات ساحلی ، ۶۵ مجتمع گردشگری با ظرفیت ۱۸ هزار نفر است.
انتهای پیام/